Lever je kortingscode in en steun de restaurants!

Getankt bij Berkman in november of december en een kortingscode ontvangen voor een heerlijk diner? De code kan tot en met eind december 2021 worden verzilverd! 

Wil jij in deze gekke tijden de restaurants steunen én zelf iets leuks in het vooruitzicht hebben? Dat kan! Reserveer met de restaurantcode die je hebt kunnen ontvangen bij een tankbeurt in de maanden november en december en ga een heerlijk avondje uit met flinke korting, wanneer de restaurants weer open zijn. Kun of wil je niet zo lang wachten? Dan kun je ook alvast kiezen voor een HEERLIJK take-away pakket of een luxe hotelovernachting!

Met die kortingscode kun je via berkmanrestaurantactie.nl een reservering plaatsen bij een van de vele toprestaurants, en dan ontvang je hoge kortingen (tot wel 50%!) op een heerlijk diner.
Steun dus nu alvast jouw favoriete restaurants en reserveer voor later. Zo heb je zelf meteen iets leuks om naar uit te kijken!

Inwisselen van deze codes kan, gezien de op dit moment geldende Covid-19 maatregelen, extra lang. Maar liefst t/m eind december 2021 kun je met jouw kortingscode reserveren via berkmanrestaurantactie.nl. Zo kun je alvast reserveren voor een periode waarin de horeca weer open zal zijn.

Wil je op korte termijn al genieten van een HEERLIJKe maaltijd of een ontspannende hotelovernachting? Dat kan nu ook met behulp van de code die je van ons hebt ontvangen! In samenwerking met Heerlijk mogen wij je nu ook de lekkerste take-away pakketten (zelfs van sterren restaurants!) en de meest luxueuze hotelovernachtingen, vaak inclusief diner en ontbijt, aanbieden tegen extra scherpe prijzen.

Reserveer of bestel direct!

Alvast reserveren of bestellen bij jouw favoriete restaurant of hotel? Reserveren met korting!
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement