Berkman Pitstop Service

Vroeger was het heel normaal, maar tegenwoordig zie je het (bijna) nergens meer. Service aan de pomp! Tanken moet steeds sneller en steeds goedkoper (en dan is het nog steeds te duur). De afgelopen jaren is daarmee de opkomst van ‘onbemande tankstations’ sterk toegenomen. De kosten moesten naar beneden om zo de concurrentie op prijs te kunnen winnen van de ‘bemande tankstations’. In dit proces is één belangrijk onderdeel bijna overal komen te vervallen, SERVICE!

Bij Berkman Voorburg combineren wij ‘best of both worlds‘ en bieden we klanten zelf de keuze:

LAAGSTE PRIJS GARANTIE:
Van de 7 opstelplaatsen zijn er 4 waar de klanten niet geholpen worden en zelf kunnen betalen aan de betaalautomaat bij de pomp. Bij deze pompen geven wij zelfs de ‘Laagste Prijs Garantie’ van heel Voorburg.

BERKMAN PITSTOP: 
Daarnaast bieden wij voor klanten die wel graag geholpen worden op de overige 3 opstelplaatsen de zogenaamde ‘Berkman Pitstop’. Hier komt een van onze medewerkers voor de klant tanken en maakt ondertussen direct even de ruiten schoon. Daarnaast kan ook de bandenspanning en het oliepeil voor de klant worden gemeten en kan er worden geholpen bij een wasbeurt. Ook biedt de medewerker de klant de mogelijkheid om vanuit de auto te pinnen (via een mobiel pinapparaat). In ruil voor deze uitstekende service ontvangt de klant €0,04 minder korting t.o.v. de Laagste Prijs Garantie.

Teamleider Christa: ”Sinds de lancering van de Berkman Pitstop zie ik klanten vaker vertrekken met een grote glimlach op hun gezicht, daar word ik zelf ook vrolijk van!”

«
»
Vraag hem hier aan! Berkman Tankpas aanvragen!
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement