Beste service, voordelig tanken

Bij Berkman Barendrecht staan we al sinds jaar en dag bekend om onze service, de persoonlijke aandacht voor de klant. Daar zijn we trots op en dat houden we dus ook graag in stand. Daarom hebben we de Pitstop Service in het leven geroepen; Bij pomp 1 en 2 ontvang je service zoals nooit tevoren!

Tegelijkertijd is er een grote groep klanten die de voorkeur geeft aan zelf tanken. Zo snel en voordelig mogelijk weer op pad gaan. Ook voor die groep hebben we nu extra ruimte gemaakt; de pompen 3 t/m 8 zijn ‘onbemand’ geworden.

Pitstop Service
Bij pomp 1 en 2  kun je kennis maken met onze Pitstop Service. Dit is de service die we altijd al gaven op ons station in Barendrecht, maar dan nog verder uitgebreid. We tanken niet alleen voor je, maar maken ook je ramen schoon. Via ons mobiele pinapparaat kun je zelfs vanuit de auto afrekenen voor de ultieme Pitstop ervaring!

Voor de service worden geen extra kosten gerekend. Naast de service tank je dus ook nog zeer voordelig!

Unieke combinatie
De Pitstop Service, in combinatie met de zelfbedieningspompen, is in Nederland uniek. Voor ons is het een mooie methode om, in een maatschappij waarin het persoonlijke contact met de klant steeds meer vervaagt en onbemande tankstations meer regel dan uitzondering zijn geworden, toch ruimte te blijven houden voor dat contact en die persoonlijke service. Klanten die hier waarde aan hechten, heten we van harte welkom bij pomp 1 en 2 voor een praatje en de extra service en aandacht die je van ons mag verwachten!

Uiteraard zijn we ook heel benieuwd naar de wijze waarop onze klanten deze Pitstop Service ervaren! Heb je vragen, opmerkingen, ideeën enz, laat het ons dan gerust weten via marketing@berkman.nl!

Ben je enthousiast geworden over onze locatie? Bekijk hier alle faciliteiten
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]