Werken bij Berkman

Berkman is al sinds 1903 een familiebedrijf. Gedurende deze periode zijn we, in verschillende stappen, uitgegroeid tot een begrip in de brandstof- en smeermiddelenmarkt in Nederland.

In de komende jaren verwachten we wederom verder te groeien, en dit biedt kansen voor jonge talentvolle werknemers. Misschien ook wel voor jou?

Bij Berkman zijn de lijntjes kort, houden we van samenwerken en staat persoonlijk contact en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zowel intern als richting onze klanten en partners.

Regelmatig plaatsen we op deze website openstaande vacatures. Staat er momenteel niets voor jou bij, maar ben je toch benieuwd naar eventuele toekomstige mogelijkheden? Of wil je informeren naar een mogelijke stageplaats? Neem dan contact op met de afdeling personeelszaken via hrm@berkman.nl*.

* Voorzie correspondentie altijd van een volledig uitgewerkte CV, motivatiebrief en eventuele cijferlijst (in geval van een stageplaats).

Benieuwd welke projecten en goede doelen wij ondersteunen? Maatschappelijke betrokkenheid
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement