Maatschappelijke betrokkenheid

Als familiebedrijf hechten wij natuurlijk veel waarden aan onze omgeving. Wij zetten ons daarom elk jaar in voor een goed doel dat aansluit bij ons perspectief op de maatschappij. ‘Persoonlijk’ en ‘Betrouwbaar’ zijn de kernwaarden van Berkman en als familiebedrijf hechten wij natuurlijk veel waarden aan ‘familie’. Wij zetten ons daarom voornamelijk in voor goede doelen die zich op een persoonlijke, betrokken manier inzetten voor families en gezinnen. Daarnaast vinden wij sport belangrijk om beweging te stimuleren en de gezondheid te bevorderen.

Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF):
Het goede doel waar wij ons dit jaar aan verbonden hebben is de stichting Zeldzamen Ziekten Fonds (ZZF). ZZF zet zich in voor mensen met een bijzondere ziekte. Bijzondere ziektes hebben vaak geen prioriteit bij de farmaceutische industrie en daardoor worden medicijnen en goede behandelmethodes vaak niet of nauwelijks onderzocht. ZZF zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek naar specifieke zeldzame ziektes. Daarnaast organiseert ZZF meerdere malen per jaar ‘lotgenoten contactdagen’. Deze dagen zijn bedoeld om families die te maken hebben met een zeldzame ziekte binnen de familie een leuke dag te bezorgen en met elkaar in contact te brengen.

Wij ondersteunden het ZZF dit jaar middels een financiële bijdrage voor onderzoeksdoeleinden en bij de organisatie van de ZZF RIB Rally dit jaar in 2018, voor de derde keer. En het was een succes!

Roompot – Oranje Peloton:
In 2016 zijn wij trotse partner geworden van de volledig Nederlandse wielerploeg “Roompot – Oranje Peloton”. Bij een kennismaking eind 2015 ontdekte wij dat beide organisatie heel goed bij elkaar aansloten. De link met Roompot – Oranje Peloton zit hem in veel meer dan alleen de kleur oranje. Berkman is een Oer-Hollands familiebedrijf met een lokaal karakter, is persoonlijk betrokken bij haar klanten en is een betrouwbare partner en leverancier voor al haar relaties. De volledig Nederlandse wielerploeg met een no-nonsens mentaliteit en een transparante organisatie die dichtbij en toegankelijk is voor alle sportfans sluit hier naadloos op aan.

Roompot – Oranje Peloton tankt met alle ploegwagens en busjes bij de Berkman Tankstations. Onze klanten profiteren hiervan doordat wij gedurende het seizoen met regelmaat kaarten voor mooie koersen of evenementen mogen uitreiken.

Clubs en verenigingen:
Van oudsher hebben wij heel veel clubs en verenigingen ondersteuning geboden. Momenteel hebben wij de keuze gemaakt om de focus te leggen bij de stichting ZZF en Roompot – Oranje Peloton.

Wil je meer lezen over de historie van Berkman? Familiebedrijf sinds 1903
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement