Maatschappelijke betrokkenheid

Als familiebedrijf hechten wij veel waarden aan onze omgeving. Wij zetten ons daarom elk jaar in voor een goed doel dat aansluit bij ons perspectief op de maatschappij. Wij zetten ons daarom voornamelijk in voor goede doelen die zich op een persoonlijke, betrokken manier inzetten voor families en gezinnen. Daarnaast vinden wij sport belangrijk om beweging te stimuleren en de gezondheid te bevorderen.

Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF):
Het goede doel waar wij ons inmiddels al 3 jaar achtereenvolgend aan verbonden hebben is de stichting Zeldzamen Ziekten Fonds (ZZF). ZZF zet zich in voor mensen met een bijzondere ziekte. Bijzondere ziektes hebben vaak geen prioriteit bij de farmaceutische industrie en daardoor worden medicijnen en goede behandelmethodes vaak niet of nauwelijks onderzocht. ZZF zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek naar specifieke zeldzame ziektes. Daarnaast organiseert ZZF meerdere malen per jaar ‘lotgenoten contactdagen’. Deze dagen zijn bedoeld om families die te maken hebben met een zeldzame ziekte binnen de familie een leuke dag te bezorgen en met elkaar in contact te brengen.

Wij ondersteunden het ZZF dit jaar voor de vierde keer middels een financiële bijdrage voor onderzoeksdoeleinden en bij de organisatie van de ZZF RIB Rally 2019.

Wil je meer lezen over de historie van Berkman? Familiebedrijf sinds 1903
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy