RIB avontuur

Reserveren? Klik op de button onderaan deze pagina!

De RIB avonturen worden uitgevoerd door “John Biesheuvel Watersport”.
Klanten van Berkman kunnen met de kortingscode “BerkmanRIB2017” tegen een *gereduceerd tarief (40 euro p.p.) tickets kopen voor het RIB avontuur.
Op de website johnbiesheuvelwatersport.com staat een overzicht van de geplande RIB avonturen. Hier kunnen tickets, eventueel met korting d.m.v. de kortingscode, gereserveerd worden.

*Wanneer klanten op deze website gebruik maken van de bovengenoemde kortingscode, is de voorwaarde dat zij per deelnemende persoon een coupon in de Berkman Bonus app hebben aangeschaft, of 3 tankbonnen van Berkman Tankstations hebben bewaard. Deze worden door de schipper gecontroleerd voor vertrek met de RIB, dus neem je smartphone (met Berkman Bonus app) of je tankbonnen mee naar het RIB avontuur!

 

ROTTERDAM

Het RIB avontuur start bij de Marinahaven in Barendrecht. Bij de aanlegsteigers zal onze RIB aankomen, en vanaf hier zal er een ronde door Rotterdam gevaren worden alvorens terug te keren in Barendrecht. De gehele tocht zal rond de 70 kilometer zijn en bij elkaar ongeveer 2 uur in beslag nemen. Je vaart met 100 km per uur over de Oude en de Nieuwe Maas en passeert o.a. het beroemde havengebied van Rotterdam. Bovendien zie je de Spijkenisserbrug, Erasmusbrug, Willemsbrug en Brienenoordbrug zoals je ze nog nooit zag!

 

REACTIES

Klanten van Berkman kunnen al een aantal jaar gebruik maken van deze aanbieding. Voor veel mensen is een RIB onbekend terrein en daarom weten ze niet goed wat ze kunnen verwachten. Alle klanten die van Berkman tot nu toe mee zijn geweest komen zeer enthousiast van de boot. Bekijk het filmpje hieronder en bekijk onze Facebook pagina voor nog meer reacties van klanten!

 

Bestel je tickets voor de RIB hier!
© 2016 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden