Instructies

Ben je klant bij Berkman en houd je van spaaracties, kortingen en direct voordeel? Dan spaar jij natuurlijk via de Berkman Bonus app!

Iedere getankte liter is bij Berkman een punt waard. En die punten geven je weer de mogelijkheid om deel te nemen aan de leukste kortingsacties en mooiste aanbiedingen.

Hoe werkt het?
Ben je in het bezit van een smartphone of tablet (iOS of Android)? Dan kun je heel eenvoudig deelnemen! Je vindt de Berkman Bonus app door met de zoekterm ‘Berkman’ te zoeken in de App store of Play Store.

Nadat je de app gedownload hebt op je smartphone of tablet, kun je een account aanmaken. Vanaf dat moment kun je direct beginnen met sparen, want de eerste 25 punten krijg je alvast van ons cadeau!

In het vervolg kun je na elke tankbeurt punten sparen in onze app. Per getankte liter krijg je bij de deelnemende stations een punt. De werkwijze voor het verkrijgen van deze punten, verschilt alleen nog tussen bemande en onbemande stations:

Bemande stations

Op de bemande stations waar de app actief is, kun je na je tankbeurt punten laten bijschrijven door het personeel in de shop. Wanneer je in de app je klantenkaart (de zwart-wit geblokte QR-code) erbij pakt, kunnen de medewerkers in de tankshop deze na je betaling scannen, zodat je direct je punten ontvangt.

Onbemande stations

De onbemande stations kunnen momenteel helaas nog niet deelnemen aan de Berkman app. Wel zijn we momenteel in een pilotfase verwikkeld bij ons onbemande station in Middelburg. Hier is het op dit moment al mogelijk om handmatig, d.m.v. het invullen van het ticketnummer van de tankbon in de app, punten te sparen.

Zodra de hier ingezette techniek en werkwijze naar behoren functioneert, verwachten we meerdere onbemande stations hierop aan te kunnen sluiten.

Bekijk hier welke partners allemaal deelnemen aan de Berkman app Partners
© 2016 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden