Laagste Prijs Garantie

Tanken is al duur genoeg! Daarom biedt Berkman je, bij verschillende stations in Nederland, de Laagste Prijs Garantie van die betreffende plaats. Bij de tankstations die deelnemen aan deze actie, garanderen wij dat geen enkel tankstation in die plaats voordeliger is met zijn brandstof. Let wel; een Laagste Prijs Garantie in bijvoorbeeld Etten-Leur, geldt dus alleen voor de stations in Etten-Leur, tenzij anders aangegeven.

Heb je toch ergens in die specifieke plaats een lagere prijs gevonden? Stuur dan een mailtje naar marketing@berkman.nl, voorzien van je naam, rekeningnummer en een kopie van je tankbon. Ook ontvangen we daarbij graag een foto van het prijzenbord waarop de voordeligste prijs te vinden is. We passen dan direct onze eigen prijzen aan en uiteraard krijg je van ons het verschil retour!

Op dit moment geldt de Laagste Prijs Garantie bij de volgende tankstations:

De Laagste Prijs garantie geldt voor alle klanten van bovengenoemde stations, zakelijk en particulier. En geldt voor alle betaalmiddelen die op de betreffende stations beschikbaar zijn!

Benieuwd naar al onze ontwikkelingen, nieuwtjes en activiteiten? Bekijk hier ons Berkman nieuws!
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement