Faciliteiten

Bij verschillende stations van Berkman vind je de mogelijkheid om je auto te wassen. Afhankelijk van de locatie kan dit in een wasstraat, via hoge druk wasboxen en/of via het gloednieuwe concept Fuelwash.

Via de pagina locaties kun je zien welke faciliteiten we op welke stations aanbieden. Hieronder vind je een korte toelichting bij de verschillende opties:

Wasstraten
Bij zo’n 16 locaties biedt Berkman je de optie om gebruik te maken van de wasstraat. Bij onze hoogwaardige rollover wasstraten kun je verschillende wasprogramma’s kiezen, afhankelijk van de specifieke wensen. De programma’s variëren van Budget (€5,95) tot Excellent (€12,95).

Onbeperkt autowassen
Naast meerdere van onze tankstations zit een Basic Wash wasstraat. Je kan dan via onze partner Basic Wash een abonnement afsluiten om onbeperkt te wassen op alle aangesloten locaties. Hier vind je meer informatie over het concept.

HD Boxen
Was je liever je auto volledig zelf? Maak dan gebruik van onze HD wasboxen. Alle benodigde opties zijn aanwezig om zelf, naar wens, een volledig wasprogramma te doorlopen en je auto weer blinkend schoon mee naar huis te nemen.

Onbemand autowassen
Op onze onbemande locatie in Zoetermeer hebben wij het revolutionaire Fuelwash concept gelanceerd. Op dit station is het mogelijk om met verschillende betaalpassen af te rekenen aan het begin van de wasstraat. In combinatie met een tankbeurt van minimaal 25 liter ontvang je op je tankbon zelfs een aparte kortingscode, die je kunt scannen voor 50% korting op het wasprogramma.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden omtrent het autowassen vind je hier.


Op de hoogte blijven van alle spaaracties en kortingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy