Faciliteiten

Bij verschillende stations van Berkman vind je de mogelijkheid om je auto te wassen. Afhankelijk van de locatie kan dit in een wasstraat (roll-over of ketting), via hoge druk wasboxen en/of via het gloednieuwe concept Fuelwash, dat we samen met onze partner Eenzet onlangs geïntroduceerd hebben.

Via de pagina locaties kun je zien welke faciliteiten we op welke stations aanbieden. Hieronder vind je een korte toelichting bij de verschillende opties:


Wasstraten
Bij een kleine twintig locaties biedt Berkman je de optie om gebruik te maken van de wasstraat. Bij onze hoogwaardige rollover wasstraten kun je verschillende wasprogramma’s kiezen, afhankelijk van de specifieke wensen. De programma’s variëren van Budget (€5,95) tot Excellent (€12,95).

Bij ons station in Middelburg kun je zelfs gebruik maken van een kettingwasstraat, waarbij we je tevens een optie bieden voor extra lakbescherming.

HD Boxen
Was je liever je auto volledig zelf? Maak dan gebruik van onze HD wasboxen. Alle benodigde opties zijn aanwezig om zelf, naar wens, een volledig wasprogramma te doorlopen en je auto weer blinkend schoon mee naar huis te nemen.

Onbemand autowassen

Samen met onze partner Eenzet Carwash is het revolutionaire Fuelwash concept gelanceerd bij ons tankstation in Zoetermeer (Zalkerbos 1). Op dit station is het mogelijk om via verschillende betaalpassen af te rekenen aan het begin van de wasstraat. In combinatie met een tankbeurt van minimaal 25 liter ontvang je op je tankbon zelfs een aparte kortingscode, die je kunt scannen voor 50% korting op het wasprogramma.

Truckwash
Ook aan de trucks wordt gedacht! Bij ons station in Barendrecht bieden we alle mogelijke faciliteiten binnen onze uitgebreide en drukbezochte Truckwash.

Wil jij ook standaard 10% korting op alle wasprogramma's? Vraag de Waspas aan!
© 2016 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden