Samenwerkingen met Berkman

Bij Berkman doen we er alles aan om jouw tankbeurten zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Dat is wel zo fijn! Om dat voor elkaar te krijgen werken we samen met verschillende partners.

Tankstation Breda Minervum
Visual

Alle Berkman samenwerkingen

TotalEnergies

Berkman en TotalEnergies werken nauw samen rondom 4 tankstations. We hebben namelijk 4 stations die trots beide namen op de gevel dragen. Je vindt de TotalEnergies Berkman stations in Hoogvliet, Breda, Voorburg, ‘S Gravendeel en Sint-Willebrord.

Uiteraard kun je bij de TotalEnergies – Berkman stations jouw Berkman tankpas gewoon gebruiken! Zo spaar je ook hier voor leuke extra’s en heb je altijd inzicht in jouw tank transacties.

Kuster

Ook met Kuster hebben wij een mooie samenwerking! Deze zit iets anders in elkaar. Je kunt namelijk met de Berkman tankpas ook tanken bij de Kuster stations. Handig! Zo kun je op nog meer plekken terecht om jouw auto van nieuwe brandstof te voorzien. Benieuwd waar je de Kuster stations vindt? Bekijk de stationspagina voor het complete overzicht!

Tanqyou

Tot slot werken we samen met TanQyou. Dit werkt hetzelfde als Kuster. Je kunt namelijk met de Berkman tankpas ook tanken bij de TanQyou stations. Handig! Zo kun je op nog meer plekken terecht om jouw auto van nieuwe brandstof te voorzien. Benieuwd waar je de TanQyou stations vindt? Bekijk de stationspagina voor het complete overzicht!

TotalEnergies Berkman St. Willebrord Poppestraat
Visual

Tank voordelig met jouw eigen Berkman tankpas!

Met jouw particuliere tankpas tank jij extra voordelig! Je spaart voor leuke extra’s, krijgt standaard korting op de pomp prijs en je hebt altijd inzicht in jouw tank transacties in je persoonlijke Berkman omgeving.

tankpas
Visual
Berkman Tankpas - blij met Berkman

Door de scherpe prijzen van Berkman rijd ik altijd voordelig! Zeker met de Berkman Tankpas

Esther – Tankpas gebruiker

Visual

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.