Gedeelde exploitatie

Ben jij eigenaar van een tankstation en ben je opzoek naar een partner om samen een zo hoog mogelijk rendement uit uw tankstation te behalen? Ook dan ben je bij Berkman Energie Service aan het juiste adres.

Berkman biedt tankstationhouders namelijk de unieke mogelijkheid om een gedeelde exploitatie aan te gaan. Door middel van deze samenwerking kunt u als tankstationhouder gebruik maken van alle ondersteunde diensten die Berkman Energie Service tot haar beschikking heeft. Op het gebied van administratie, in-en verkoop en marketing & communicatie zullen wij alles in het werk stellen om samen met jou het beste uit jouw tankstation te halen. Door onze jarenlange ervaring heb jij altijd een betrouwbare sparringpartner met uitgebreide kennis van de markt die samen met jou naar het hoogst haalbare streeft.

Heb jij zelf een tankstation maar maak je graag gebruik van de merknaam “Berkman” en onze kennis & ervaring? Uitstekend idee! Samen gaan we aan de slag om van het tankstation een succes te maken en creëren we een win-win voor alle partijen.

Interesse in een afspraak met Ian van der Jagt? Maak een afspraak!
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement