Eigen exploitatie

Als eigenaar van een tankstation die naast brandstof ook nog een stuk service aan zijn klanten wil verlenen, ben je natuurlijk altijd geïnteresseerd naar de mogelijkheden om op een plezierige manier zaken te doen met een betrouwbare partner.

Wij zijn altijd actief op zoek naar tankstationhouders die de overstap naar het frisse oranje en geel willen maken. Wil je graag jouw eigen uitstraling behouden, maar bent je wel geïnteresseerd in onze scherpe tarieven en betrouwbare service wat betreft levering van brandstoffen en/of smeermiddelen? Ook dan biedt Berkman Energie Service jou een op maat gemaakt aanbod.

Als jij een tankstation hebt waarin je vooral zelf wil blijven bepalen wat er op de locatie gebeurd, dan kies je natuurlijk voor een samenwerking met Berkman. Wij leveren de brandstoffen en jij regelt de rest. Heb je desondanks toch advies nodig of wil je gebruik maken van onze kennis, ervaring en/of marketing activiteiten? Geen probleem, wij komen gewoon bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan deze persoonlijke benadering.

Elk tankstation is een lokale onderneming, ook jouw tankstation!

Interesse in een afspraak met Ian van der Jagt? Maak een afspraak!
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement