Tankstation Wijtvliet

Er heeft een aantal veranderingen plaatsgevonden bij ons tankstation Wijtvliet in Loon Op Zand, waaronder de sluiting van de winkel. Maar de naam “Wijtvliet” staat nog met volle trots op de gevel! De huidige tankstation houder staat nog steeds tot jullie beschikking, en zal zijn uiterste best doen samen met het team, dat je zo comfortabel mogelijk kunt tanken.

Sinds 1903 actie

WIN EEN JAAR LANG GRATIS TANKEN & MAAK KANS OM JE TANKBEURT TERUG TE WINNEN!

Tank van 1 t/m 18 maart bij Berkman en maak kans om je tankbeurt terug te winnen. Op 19 maart maak je met jouw tankbeurt zelfs kans op een jaar gratis tanken! Benieuwd hoe je kans maakt? Check dan snel onze actiepagina.

• Welk merk stond er voor Berkman op de luifel?
Christ: “Voordat wij in zee zijn gegaan met Berkman, waren wij eerst een vrije pomp en hadden we Shell en Total op onze luifel staan. Daar, waar ik mij niet altijd eerder gehoord voelde, kreeg ik dit gevoel wel bij Berkman. Wanneer ik namelijk bel met een vraag, wordt dit zo snel mogelijk opgelost. Erg prettig samenwerken!”

• Hoe bent u bij Berkman terecht gekomen?
Christ: “Het is altijd een spannende stap om een nieuwe samenwerking aan te gaan. De oranje en gele kleuren staan nu al enige tijd op onze luifel, maar er zijn wel wat dingen veranderd. Ik blijf alsnog beschikbaar voor alle klanten die bij Wijtvliet komen tanken natuurlijk. Echter, is wel onze shop recentelijk gesloten. De wasstraat is nog wel open!”

• Waarom heeft u voor Berkman gekozen?
Christ: “Berkman heeft altijd voordelige marges. Daarnaast zijn ze direct qua communicatie, dus je weet waar je aan toe bent. Door de voordelige marges zijn de prijzen aan de pomp in de directe omgeving altijd voordelig. Ook handelen ze direct hun zaken af en zijn ze gemakkelijk te bereiken. Dat werkt bijzonder prettig.”

• Waarin verschilt Berkman van de rest?
Christ: “Het directe contact en de gemakkelijke bereikbaarheid met alle medewerkers en afdelingen. Het contact is ook altijd prettig en positief. Dat is zeker een voordeel en ik merk ook dat iedere medewerker hier zijn best voor doet. Daarbij doet Berkman in zijn algemeenheid ook zijn best om het contact met de klant sterk te houden, en zo een sterke klantrelatie te onderhouden. Iets wat ik ook bijzonder belangrijk vindt!”

• Waar moet Berkman nog beter in worden?
Christ: “Berkman heeft onlangs een nieuw tankpas systeem ingevoerd, voor zakelijke én particuliere klanten. Heel handig, want hierin heb je als zakelijke én particuliere klant inzicht in de gegevens van de pas. De aanvraag verliep op het begin niet helemaal soepel, want het was niet helemaal duidelijk dat de klant een persoonlijke pas aan kon vragen. Klanten kunnen hun persoonlijke tankpas namelijk gemakkelijk via de website aanvragen! Gelukkig is de aanvraag inmiddels versoepelt en ligt binnen 3 werkdagen je unieke tankpas op de deurmat. Mijn verbeterpunt in dit verhaal is dat de communicatie vooraf wel iets scherper mocht verlopen, richting klant maar ook richting tankstation houder. Verder ben ik super tevreden!”

Vraag nu je persoonlijke Berkman Tankpas aan! Berkman Tankpas aanvragen
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy