Nieuwe locatie in Oud-Beijerland!

Sinds kort is ons nieuwe tankstation in Oud-Beijerland aan de L.J Costerstraat geopend!

Het nieuwe tankstation, de tweede in deze Zuid-Hollandse plaats, is gevestigd aan de L.J. Costerstraat, langs een drukke doorgaande route van/naar het centrum.

De bouw van het station is in 2,5 maand afgerond door een werkgroep onder leiding van TSG, dat als hoofdaannemer fungeerde. Binnen die werkgroep is nauw samengewerkt met o.a. Antea Group uit Capelle aan den IJssel (civiele werkzaamheden) en SRS Reklame Service b.v. uit Stellendam (luifelbouw en -aankleding). Benieuwd hoe de bouw van het tankstation is verlopen? Neem dan een kijkje op onze Instagram pagina. Hier krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Samenwerking met DBS
Het nieuwe tankstation is tot stand gekomen vanuit een partnership tussen Berkman en DBS. Al geruime tijd zijn er gesprekken gaande tussen beide familiebedrijven, om gezamenlijk op te trekken in dit project. Met de in gebruik name van deze locatie heeft die samenwerking nu vorm gekregen.

Binnen de automotive sector vullen DBS en Berkman elkaar op allerlei vlakken aan. Daarom zijn er verschillende ideeën om klanten in de toekomst een totaalplaatje te kunnen bieden op het gebied van autoservice en -onderhoud. Hiervoor leent het nieuwe station zich uitermate goed, gelegen naast de ruime en veelzijdige vestiging van Profile Car & Tyre Center DBS in Oud-Beijerland.

Naast de gebruikelijke traditionele brandstoffen als Euro 95, Superplus 98 en Diesel, is er op de nieuwe locatie ook ruimte vrijgemaakt voor EV laadpalen. In totaal kunnen 4 elektronische voertuigen gelijktijdig de accu opladen, tegen een voordelig tarief. Met het aanbod van EV laden is een belangrijke stap gezet in de richting van een toekomstbestendige en multifunctionele tanklocatie.

«
»
Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy