Mobiel betalen (MyOrder)

Een “Joet”, “Knaak” of een “Piek”. Allemaal termen die langzaam van het straatbeeld verdwijnen. Het proces van betalen is de afgelopen jaren razendsnel veranderd. Contant geld verdwijnt steeds meer, maar zelfs onze geliefde ‘pinpas’ begint terrein te verliezen. Het contactloos betalen dat met de meeste nieuwe pinpassen mogelijk is, is inmiddels ook met de smartphone mogelijk. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het stukje plastic helemaal niet meer nodig is.

Wij zijn daarom één van de eerste partijen in de branche die op deze ontwikkeling inspelen door een samenwerking met MyOrder. Via de smartphone app van MyOrder kunnen klanten bij Berkman Middelburg volledig digitaal betalen. Het proces is heel eenvoudig en sneller dan de overige betaalmethodes.

  1. De klant komt aanrijden en stopt bij pomp 1
  2. De klant opent de MyOrder app, selecteert pomp 1, product (benzine/diesel) en het gewenste bedrag (bijvoorbeeld €25,00).
  3. De klant rekent vervolgen binnen de app af en stapt uit om te tanken
  4. De pomp slaat automatisch bij €25,00 af en de klant ontvangt in de MyOrder app het digitale tankbonnetje
  5. De klant stapt in en vertrekt weer bij het tankstation

De klant hoeft dus niet naar een betaalautomaat te lopen, hoeft geen pasjes mee te nemen, hoeft na het tanken niet nogmaals naar de betaalautomaat om een bonnetje op te halen. Het proces is sneller, gebruiksvriendelijker en persoonlijker en daarom hebben wij ingezet om als een van de koplopers in de markt deze innovatie door te voeren.

Mobiel betalen via MyOrder is momenteel alleen nog mogelijk voor een besloten groep (test) gebruikers. Wij verwachten begin oktober de betalingen via MyOrder voor alle klanten van Berkman Middelburg beschikbaar te stellen. Als de reacties daar positief zijn, gaan er nog veel meer locaties volgen!

 

Bekijk hier de andere innovatieve projecten van Berkman Innovaties
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement