Maatregelen rondom het coronavirus

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij een aantal maatregelen doorgevoerd op en rondom onze tankstations.

Grondige schoonmaak en hygiëne is in deze tijd ontzettend belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat onze tankstations extra worden schoongemaakt en dat onderdelen zoals de pinautomaat met grote regelmaat worden ontsmet. Op deze manier hopen we de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te kunnen beperken. Daarnaast zijn er op al onze locaties (ook op de onbemande) handschoentjes aanwezig die je kunt gebruiken bij het tanken. Helaas komt het regelmatig voor dat deze handschoentjes door derden worden meegenomen. Wij willen daarom benadrukken om dit alsjeblieft niet te doen en alleen het benodigde aantal handschoentjes te gebruiken bij het tanken. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van de handschoentjes en zorgen we er samen voor dat het virus zich zo min mogelijk verspreidt.

Graag willen wij iedereen er op attenderen dat het dragen van een mondkapje in onze shops verplicht is!

De actuele openingstijden van onze shops en wasstraten vind je op de betreffende tankstation pagina. (Barendrecht, Roosendaal, Ulvenhout, Spijkenisse, Oosterhout, Delft, Voorburg, St. Willebrord Poppenstraat, Hoogvliet)

 

«
»
Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement