Landelijke adviesprijzen, pompprijzen en kortingsacties. Hoe zit dat nu precies?

Bij Berkman hebben we dagelijks te maken met landelijke adviesprijzen van de brandstoffen die wij aanbieden, net zoals ieder ander tankstation. Deze kunnen per dag, soms wel per uur, verschillen. Omdat wij weten dat tanken nu niet de leukste uitgave is, geven we vaak leuke actiekortingen op de landelijke adviesprijs. Deze kortingen maken wij dan ook bekend en vind je terug op onze website, onze Facebook pagina én bij de tankstations zelf.

Landelijke adviesprijzen en pompprijzen
Omdat de landelijke adviesprijs dagelijks kan verschillen, geldt dat ook voor onze uiteindelijke prijs die je betaald per liter (de pompprijs). Dus stel dat de landelijke adviesprijs voor de Euro95 op vrijdag €1,62 euro is, dan betaal je bij ons, met bijvoorbeeld 14 cent korting, €1,48 euro per liter. Is de landelijke adviesprijs voor de Euro95 op zaterdag €1,63, dan betaal je bij ons €1,49 euro per liter. Maar dit geldt ook wanneer de landelijke adviesprijs daalt. Dus wordt de landelijke adviesprijs op zondag €1,61 euro per liter, dan betaal je bij ons €1,47 per liter.

Actiekortingen
Het bovenstaande geldt ook voor onze actiekortingen. Wanneer wij communiceren dat we bij een of meerdere tankstations een extra hoge korting geven op een van onze brandstoffen, dan houden wij deze ook in die periode aan t.o.v. de landelijke adviesprijzen.

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor ieder Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die voordeliger is dan Berkman? Dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van onze kortingsacties en andere leuke acties en weetjes? Hou dan onze website, Facebook, Instagram en App in de gaten!

«
Kijk hier voor een Berkman Tankstation bij jou in de buurt Tankstations
© 2016 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden