Konijnenbelt is het nieuwe tankstation!

Tankstation Konijnenbelt aan de Wierdensestraat in Nijverdal maakt sinds begin mei onderdeel uit van het Berkman netwerk! Het voormalige Firezone-station is omgekleurd tot de Berkman huisstijl en de familie is ontzettend trots op de prachtige nieuwe uitstraling!  Woon je in Nijverdal of vlakbij? Kom dan snel eens buurten, maak een praatje met de familie en niet geheel onbelangrijk; tank voordelig!

Laagste Prijs Garantie
Gert-Jan Konijnenbelt, die als derde generatie van de familie nu het bedrijf aanstuurt, heeft grootse plannen. Om de nieuwe samenwerking met Berkman direct goed te starten, staat er een mooie verrassing klaar voor zijn klanten. “Met ingang van 1 juni kan iedereen op dit station tanken met de Laagste Prijs Garantie. Dat houdt in dat klanten de toezegging krijgen dat geen enkel ander tankstation in Nijverdal voordeliger is. Dat wordt dus echt gegarandeerd voordelig tanken!”

Bekijk hier de locatiepagina!

«
»
Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement