Excellente wasbeurt bij Berkman

Elke bestuurder wil graag in een stralende auto rijden, om dit daadwerkelijk te kunnen doen moet de auto goed onderhouden worden. Wanneer de auto goed onderhouden moet worden met extra’s als lakbescherming en wax inbegrepen is dit financieel niet altijd haalbaar. Een oplossing voor dit probleem kan een was abonnement zijn, voor een vast bedrag kan er onbeperkt gewassen worden. Bij een was abonnement wordt een vast bedrag van €30 per maand betaald voor alles erop en eraan!

ABONNEMENT AFSLUITEN

Wat houdt het wasprogramma Excellent precies in?

Tijdens een wasbeurt met het wasprogramma Excellent wordt de auto van top tot teen onder handen genomen. Het wasprogramma Excellent bestaat uit intensief voorwassen, wassen, bodemwassen, het schoonmaken van de velgen, wax, drogen en speciale lakbescherming. Al vanaf €30,- per maand kan de auto onbeperkt gewassen worden met het Excellent wasprogramma. Het voordeel bij dit abonnement kan oplopen tot zelfs 60%. En wanneer je toch naar Berkman komt om de auto te wassen kan er gelijk getankt worden of wat lekkers gehaald worden bij Helen’s Bakery terwijl de auto gewassen wordt. Het kan zijn dat het was abonnement al bekend voorkomt. Via de campagne “weet jij waar ik was?” is het was abonnement onlangs in de markt gezet.

Belangrijkste voorwaarden wasprogramma Excellent

  • Onbeperkt is onbeperkt!
  • Registratie op basis van kenteken
  • 1-jarig abonnement

Profiteer nu van de voordelen van het Excellent wasprogramma en sluit een abonnement af bij Berkman Energie Service. Gegarandeerd een stralend schone auto!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]