De winnaars van onze app loterijen zijn bekend!

Het is zo ver, de Berkman Bonus app is gestopt! Het is niet meer mogelijk om je punten in te leveren. Maar, zoals jullie weten, hebben we een aantal toffe loterijen in de app gezet in de laatste  periode! En de winnaars zijn bekend:

Weekend Roompot:
A. v. Trijp
Gratis tankbeurt:     
M.Loos
RIB Avontuur voor 2: 
R. Muller
A. Hoefakker
J. den Hollander
Cadeaukaart:
M. Jäger

De winnaars hebben ieder persoonlijk bericht ontvangen.

Niet gewonnen?
Voor diegene die niet heeft gewonnen; hartelijk dank voor het meespelen! De punten die je afgelopen periode hebt gespaard, zijn echter niet meer te verzilveren. Wel hebben wij een leuk en nieuw loyalty systeem in de tussentijd in het leven geroepen:  Tank&Win! Hier maak je na elke tankbeurt kans op mooie prijzen. Maandelijks selecteren we meerdere winnaars, en zo kun je regelmatig verrast worden met mooie prijzen, gratis uitjes, of een tankbeurt die wij voor je terugbetalen. Op berkman.tankenwin.nl vindt je de prijzen en de deelnemende locaties terug en kun je direct je eigen account aanmaken!

Naast deze grote prijzen die wij maandelijks uitdelen, maak je tussendoor ook nog kans op leuke extra’s. Denk hierbij aan prijzen van onze lokale partners of een gratis kopje koffie.

Tot ziens!

«
»
Heb je nog vragen? Stel ze hier!
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement