Gemakkelijk en snel buiten afrekenen

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over het gebruik van onze betaalpalen. Met onze korte instructievideo ben je zo weer onderweg!

ontactloos betalen
Visual

Buiten betalen bij Berkman

Wist je dat je op de meeste van onze locaties gemakkelijk en snel buiten kan afrekenen? Bij Berkman tankstations streven we ernaar om onze klanten een zo gemakkelijk en aangenaam mogelijke ervaring te bieden. In het kader hiervan zijn we verheugd aan te kondigen dat je nu ook buiten de reguliere openingstijden van de winkel bij ons buiten aan de pomp kunt afrekenen. Deze nieuwe service is ontworpen om meer flexibiliteit en gemak te bieden, zodat je snel jou weg weer kan vervolgen na het tanken. Wil je toch graag binnen afrekenen? Geen probleem! Deze service blijft uiteraard ook bestaan. Ben je nou toch benieuwd hoe je buiten kan afrekenen, volg dan de stappen hieronder!

Is het na het volgen van de bovenstaande stappen nog steeds niet duidelijk? Geen zorgen. In de onderstaande video nemen we nogmaals de tijd om alles uit te leggen, maar dan nog duidelijker!

 

 

Berkman Tankpas - blij met Berkman

Door de scherpe prijzen van Berkman rijd ik altijd voordelig! Zeker met de Berkman Tankpas

Esther – Tankpas gebruiker

Visual

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.