Budget wasbeurt bij Berkman

Veel mensen vinden het belangrijk om de auto regelmatig te wassen, maar dit is financieel vaak niet haalbaar. Daarnaast kost het veel tijd om het handmatig te doen, tijd die er meestal niet is. Door deze oorzaken wordt de auto veel te weinig gewassen. Een oplossing kan zijn om een budget was abonnement aan te schaffen. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand van maar €10 en voor dit bedrag kan de auto onbeperkt gewassen worden. Op deze manier kan de auto de hele maand bijgehouden worden voor een vaste lage prijs.

ABONNEMENT AFSLUITEN

Wat houdt het budget abonnement precies in?

Bij het budget wasprogramma van Berkman wordt er slechts €10 per maand betaald voor onbeperkt wassen. Het gaat hier om standaard wassen en drogen, geen extra’s die niet elke keer noodzakelijk zijn, zoals lakbescherming en bodemwassen. Een uitkomst voor iemand die zijn auto graag wil onderhouden, maar niet op zoek is naar veel extra’s. Op deze manier kan voor een vaste lage prijs de auto onbeperkt bijgehouden worden. Wanneer de auto minstens twee keer per maand gewassen wordt, heb je het abonnement er al uit! Het kan zijn dat het was abonnement al bekend voorkomt. Via de campagne “weet jij waar ik was?” is het was abonnement onlangs in de markt gezet.

Alle kenmerken op een rij:

  • Bespaar tot wel 60% t.o.v. losse wasbeurten
  • Onbeperkt wassen
  • Registratie op basis van kenteken
  • Abonnement geldt voor één jaar
  • Na één jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar

Profiteer nu van de voordelen van het budget wasprogramma en sluit een abonnement af bij Berkman Energie Service. Gegarandeerd een stralend schone auto!

ABONNEMENT AFSLUITEN ABONNEMENT AFSLUITEN
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]