Berkman Pitstop Service Barendrecht

Vroeger was het heel normaal, maar tegenwoordig zie je het (bijna) nergens meer. Service aan de pomp! Tanken moet steeds sneller en steeds goedkoper (en dan is het nog steeds te duur). De afgelopen jaren is daarmee de opkomst van ‘onbemande tankstations’ sterk toegenomen. De kosten moesten naar beneden om zo de concurrentie op prijs te kunnen winnen van de ‘bemande tankstations’. In dit proces is één belangrijk onderdeel bijna overal komen te vervallen, service!

Stel je nou eens voor; je komt aan op het tankstation, je brengt de auto tot stilstand en binnen een paar minuten is jouw tank gevuld en zijn de ruiten blinkend schoon. Betalen kan via het mobiele pinautomaat… en dat gebeurt allemaal terwijl jij achter het stuur blijft zitten. Probeer de BERKMAN PITSTOP eens uit!

Bij Berkman combineren wij ‘best of both worlds‘ en bieden we klanten zelf de keuze:

LAAGSTE PRIJS GARANTIE
Van de 8 opstelplaatsen zijn er 6 waar de klanten niet geholpen worden en zelf kunnen betalen aan de betaalautomaat bij de pomp. Bij al onze pompen geven wij nu zelfs de ‘Laagste Prijs Garantie’ van heel Barendrecht!

BERKMAN PITSTOP 
Daarnaast bieden wij voor klanten die wel graag geholpen worden op de overige 2 opstelplaatsen (pomp 1 & 2) de zogenaamde ‘Berkman Pitstop’. Hier komt een van onze medewerkers voor de klant tanken en maakt ondertussen direct even de ruiten schoon. Daarnaast worden de ramen gezeemd en biedt de medewerker de klant de mogelijkheid om vanuit de auto te pinnen (via een mobiel pinapparaat).

«
»
Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement