Berkman app

Wil jij maandelijks toffe prijzen winnen, jouw tankgegevens in één overzicht en parkeren via de goedkoopste parkeerapp van Nederland? Download dan de Berkman app!

Download de app in de play store

Download de app in de app store

Via de Berkman app speel jij automatisch mee voor mooie prijzen door middel van kentekenherkenning. 1 liter getankte brandstof staat voor 1 lot, hoe meer je tankt hoe meer kans je dus maakt om maandelijks in de prijzen te vallen! Naast dat je via de app dus automatisch mee speelt voor toffe prijzen, zijn er nog meer interessante functionaliteiten:

  • Zo parkeer je, via de app, je auto voortaan via het goedkoopste parkeersysteem van Nederland
  • Geeft de app je een duidelijk en helder overzicht van al jouw transacties. Gemakkelijk voor je eigen boekhouding.
  • Kun je precies inzien wanneer je auto weer voor een APK keuring naar de garage moet

Ook profiteren van al deze voordelen? Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden van de Berkman app, je te registreren en te tanken bij één van onze deelnemende locaties!

Downloaden 

De Android-versie van de app is gratis te downloaden in de Play Store (via smartphone) en de Apple versie van de app is gratis te downloaden in de App Store (via smartphone). In de stores kun je zoeken op ‘Berkman’ en vervolgens de app downloaden. Wanneer je de app hebt gedownload staat de deze tussen je andere apps op je device. Nu kun je de app openen en in een paar simpele stappen een account aanmaken. 

Deelnemende locaties
De Berkman app wordt gefaseerd uitgerold over het hele Berkman netwerk. Op dit moment werkt de app bij onze volgende locaties:

Staat jouw favoriete locatie er niet tussen? Wekelijks komen er nieuwe locaties bij! Houd onze website, social media en nieuwsbrief dus goed in de gaten. Hier houden wij je up-to-date!

TanQyou
De Berkman app draait op het platform van TanQyou. Door deze samenwerking kunnen wij jou de beste versie van de app aanbieden. Voor jou betekent dit alleen dat je de naam terug ziet komen in de Berkman app.

Vragen 

Bij vragen verwijzen wij je graag door naar onze FAQ. Vind je hier geen antwoord op je vraag, neem dan contact met ons op via 0180-643643 of klantenservice@berkman.nl

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement