Welkom thuis 2019!

Drie zaterdagen 20 cent korting!

Welkom thuis allemaal! De zomervakantie is voorbij gevlogen en de meesten van ons zijn weer terug in het land. Omdat wij je hebben gemist en omdat we de vakantiesferen maar al te graag nog even doortrekken hebben wij een ‘Welkom thuis’ cadeautje voor al onze klanten. Op zaterdag 31 augustus, 7 & 14 september tank je namelijk met maar liefst 20 cent korting per liter t.o.v. de landelijke adviesprijs op alle brandstoffen bij vrijwel al onze Berkman tankstations. Dat is nog eens een warm welkom thuis!

Deelnemende locaties:


Landelijke adviesprijs, pompprijs en actiekortingen. Hoe zit dat nu precies?

De opbouw van brandstofprijzen en de kortingen hierop is ingewikkeld en roept regelmatig vragen op. We leggen je hier daarom precies uit hoe het werkt!

Landelijke adviesprijs van brandstof

Brandstofprijzen zijn onder andere afhankelijk van de prijs van ruwe olie. Deze prijs kan per dag verschillen. Daar bovenop komen nog kosten voor transport, opslag, productie, BTW en accijns. Al deze kosten bij elkaar opgeteld vormt onze inkoopprijs. Tussen de landelijke adviesprijzen en de inkoopprijs zit onze marge. Van deze marge wordt ons personeel, huisvesting, distributie, marketing en de standaard hoge korting die wij onze klanten geven betaald.

Van landelijke adviesprijs naar pompprijs

Omdat wij weten dat tanken niet de leukste uitgave is geeft Berkman standaard een hoge korting op de landelijke adviesprijs. De landelijke adviesprijs min de standaard hoge korting vormt de uiteindelijke prijs die je als klant per liter betaald, de pompprijs. Omdat de landelijke adviesprijs en de standaard hoge korting dagelijks kan verschillen geldt dat ook voor de pompprijs.

Actiekortingen

Dit geldt ook voor speciale actiekortingen. Wanneer wij communiceren dat we bij één of meerdere tankstations een extra hoge korting geven op één van onze brandstoffen, dan is dit ook t.o.v. de landelijke adviesprijs. Deze actiekorting vervangt dan de standaard hoge korting die wij geven.

Vraag de Berkman Tankpas nu aan! Vraag de Tankpas aan!
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement