TANK OP 19-03 MET 20 CT KORTING!

Al ruim 115 jaar is Berkman een gevestigde naam binnen de brandstofbranche. Omdat wij super trots zijn op wat wij doen en waar wij vandaan komen vieren wij feest op 19-03! Een datum die verwijst naar het jaar waar het allemaal begon…

Op 1 mei 1903 neemt Johannes Berkman de kolenhandel over van zijn baas. Die overname vormde de start van het familiebedrijf “Berkman”. Met paard en wagen werden de zakken kolen aan huis afgeleverd. Later werd de kolentransport gemoderniseerd naar treinwagons en vrachtwagens.

Omstreeks 1960 voorzag Berkman dat de kolenhandel geen eindeloze toekomst meer voor zich had en besloot het eerste tankstation te openen in Barendrecht. Het tankstation bestond uit één pomp met superbenzine, een wringerbok met een wringer en een emmer, een luchtpomp en een vitrine voor accessoires.

Onder de naam Berkman Energie Service BV richtte Berkman zich in de periode van 1960 tot 1980 onder andere op de ontwikkeling van tankstations, carwash faciliteiten en tankstation winkels.

Rond 1980 werd de eerste tankstation winkel geopend en naarmate de jaren vorderden groeide Berkman beetje bij beetje en verspreidde zich steeds verder uit over het land.

Vandaag de dag telt Berkman ruim 75 tankstations en 15 winkels en is hiermee één van de grootste onafhankelijke spelers binnen de tankstation branche.

Tank met korting op 19-03

Wij zijn super trots op de groei van kolenhandel naar waar wij nu staan en dit vieren wij graag met jou. Daarom tank je op 19-03 met maar liefst 20 cent korting per liter op alle brandstoffen, bij vrijwel alle Berkman locaties! De korting wordt verrekend vanaf onze landelijke adviesprijs. Een complete uitleg over de wijze waarop pompprijzen berekend worden vind je hier https://www.berkman.nl/landelijke-adviesprijzen/

Deelnemende locaties

Vrijwel alle Berkman tankstations doen mee met deze actie; onderstaand vind je de lijst met alle deelnemende locaties:

© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement